Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поблизу Мукачева виготовляли нелегальну зброю (Фото)

9 вересня 2016 р., 18:27

Ця зброя не просто знаходиться поза законом, вона ще й унікальна

Нещодавно в смт. Чинадієво було затримано чоловіка з двома шпигунськими іграшками - ручками-пістолетами. Як виявилось, це був посередник, який повинен був передати зброю замовнику. Через посередника правоохоронці вийшли на виробника.

Зловмисник, який спеціалізувався на виготовленні замаскованої зброї – ручок-пістолетів, облаштував незаконне виробництво у підсобному приміщенні власного будинку. Працював виключно з надійною клієнтурою під конкретне замовлення. Товар виготовляв лімітованими партіями та розповсюджував через посередника, - повідомляє прес-центр СБ України.

Днем раніше оперативники спецслужби затримали посередника із двома ручками-пістолетами, одна з яких була споряджена та готова до стрільби.

Під час обшуку у «зброярні» правоохоронці вилучили обладнання, запчастини до зброї, порох, велику кількість набоїв різного калібру та гільз.

{g}

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають першочергові оперативно-слідчі дії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp