Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Вилоку прикордонники знайшли контрабанду в авто

11 вересня 2016 р., 10:57

Вилучено два авто

Вчора, 10 вересня прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску «Вилок» завадили двом спробам перемістити через кордон сигарети. У першому випадку провезти через кордон тютюнові вироби намагався наш співвітчизник. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду автомобіля марки «Ауді», яким українець прибув у пункт пропуску на виїзд з України до Угорщини, було виявлено та вилучено 40 пачок сигарет марки «LIFA» з акцизною маркою України. Чоловік спробував приховати сигарети, використавши для цього конструктивні порожнини розміщені у багажному відділенні авто. Сигарети та автомобіль нашого співвітчизника вилучили встановленим порядком. Сума оцінки тютюнових виробів склала 514 гривень, автомобіль українця оцінено у 33 тисячі гривень.

Вже за годину, у цьому ж пункті пропуску прикордонники завадили ще одній спробі переміщення через кордон тютюну. Під час проведення спільного прикордонно-митного огляду автомобіля марки «Фольксваген Пассат», яким на виїзд з України прямував громадянин Угорщини, правоохоронці виявили 813 пачок сигарет марки «Compliment» без акцизної марки та 100 пачок сигарет марки «Mallboro» з акцизною маркою України. Чоловік спробував провести сигарети запакувавши ними паливний бак.

На правопорушника було встановленим порядком складено протокол. А сам чоловік позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет склала майже 6,5 тисяч гривень, автомобіль іноземця оцінено у 30 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp