Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді студенти вшанували великого митця (ФОТО)

6 березня 2014 р., 13:13

5 березня у літературно-мистецькій вітальні Ужгородської міської бібліотеки відбувся літературно-тематичний вечір, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка.

, {P552] Відкрила вечір директор Ужгородської ЦБС Ганна Василівна Бандурка.Гудак Христина та Семйон Вікторія майбутні бібліотекарі, студентки ІІІ курсу коледжу культури і мистецтв перегорнули декілька сторінок особистого життя Тараса Григоровича Шевченка та торкнулись гілки печалі й кохання його долі.Присутні на святі студенти не просто вшанували пам’ять Великого Кобзаря, а серцем та душею спробували відчути його невмирущість, велич образу митця, його нелегку життєву і творчу долю. 

Олександра Софілканич студентка 2 курсу (спеціальність «Видовищно-театралізовані заходи») продекламувала уривок з поеми «Тризна», Рубін Іван та Станинець Каріна студенти І курсу, майбутні бібліотекарі, показали сценку «Закревська і Шевченко» з віршу «Якби зустрілися ми знову».Завершився вечір декламуванням віршів Кобзаря:- Каріна Станинець «Думи мої, думи мої»- Вікторія Паллагі «Заповіт» на угорській мові- Євгенія Штефуряк «Думка»Поета не стало. Згасла свічка його життя. Але залишилось слово, яке не має обмежень у просторі.
Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp