Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Президента закликають підтримати параолімпійців діями

13 вересня 2016 р., 09:00

І створили електронну петицію

На сайті електронних петицій до українського президента з’явилося звернення із пропозицією урівняти призові паралімпійців з олімпійцями.

"Українські спортсмени блискуче виступають на Паралімпійських іграх у Ріо. Наша параолімпійська збірна одна з найкращих у світі. Їх вітають, ними захоплюються…

Проте хочу звернути увагу не існуючу несправедливість, а саме різницю між преміальними олімпійців та паралімпійців. Олімпійці отримують по 126 тисяч доларів, за срібло - 80, а за бронзу - 55. В свою чергу паралімпійцям 40 тисяч за золото, 26 за срібло і 18 за бронзу.

Важливо, щоб наші спортсмени відчували підтримку не тільки на словах а й на ділі. Петро Олексійович, Вам під силу виправити цю несправедливість, не за рік, не за два, а вже сьогодні.

Наші паралімпійці гідно представляють Україну на світовій арені, підтримайте гідно і Ви їх!", – зазначив у тексті електронної петиції її ініціатор Денис Соболь.

Для розгляду президентом, вона повинна мати 25 тис. підписів.

Підтримати петицію можна за цим посиланням.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp