Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття отримало вакцини

13 вересня 2016 р., 11:14

Мнулого тижня

Наприкінці минулого тижня в Закарпатську область поступили вакцини БЦЖ, проти гемофільної інфекції та проти дифтерії і правця. Препарати закуплені за рахунок коштів Державного бюджету України на 2015 рік.

Як повідомила лікар-епідеміолог обласної клінічної інфекційної лікарні Лариса Зарембо, вакцини передано на склад імунобіологічних препаратів ОКІЛ. Вже проведено розподіл вакцин між медичними закладами області і. До кінця цього тижня вакцини повинні надійти у медичні установи кожного району. Загалом отримано 94 360 доз вакцин БЦЖ, 26 460 доз - проти дифтерії та правця та 14 880 доз - проти гемофільної інфекції.

Головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Михайло ПОЛЯК зазначив, що в першу чергу вакциною БЦЖ щепитимуть дітей, які знаходяться у пологових будинках та віком до року. Також лікар нагадав, що дітям старшим ніж два місяці, перед вакцинацією БЦЖ обов’язково потрібно зробити пробу Манту і тільки у разі негативної реакції – проводити щеплення БЦЖ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp