Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові привітали місцевого "Відмінника міліції" з поважним ювілеєм (ФОТО)

2 червня 2014 р., 11:40

90-річний ювілей відсвяткував Олександра Щуріна - визволитель України, дільничний, до якого за 34 роки служби не було жодних нарікань.

Днями голова Ради ветеранів УМВС Віктор Отовчиць, очільник ветеранської організації Берегівщини Іван Паук спільно з керівництвом Берегівського райвідділу міліції привітали ветерана - полковника внутрішньої служби у відставці Олександра Щуріна. 

Олександр Федорович Щурін народився 29 травня 1924 р. у Росії в Іванівській області в сім′ї робітника. Розпочав свою службу в органах внутрішніх справ у 1949 році на посаді дільничного уповноваженого в селі Добросілля (нині Бене) Берегівського району Закарпаття. На дільниці проживало тоді 9680 мешканців. 


У роботі йому значною мірою допомагали народні дружини, а також виконавчий комітет. У селі Олександра Федоровича шість разів обирали депутатом сільради. 32 роки О.Щурін працював дільничним інспектором берегівської міліції, де досяг великих успіхів. І за всі ці роки Олександр Федорович не отримав жодного дисциплінарного стягнення, жодного зауваження. Своєю поведінкою заслужив шану як від населення, так і від особового складу райвідділу внутрішніх справ. Свідченням тому є понад 50 заохочень МВС СРСР, УРСР, обласного управління внутрішніх справ та Берегівського райвідділу міліції, а також занесення до Книги трудової та бойової слави УМВС. 

У 1983 році Олександр Щурін, після 34-х років служіння в органах внутрішніх справ, пішов на заслужений відпочинок. 

Варто зазначити, що Олександр Федорович за ратні подвиги на фронтах із Японією, службу в Збройних силах та органах внутрішніх справ нагороджений орденами Вітчизняної війни I-ступеня, „За мужність”, нагрудним знаком „Відмінник міліції”. Міністр внутрішніх справ України за бездоганну службу вручив йому ювілейну медаль „60 років визволення України від фашистських загарбників”. 

Під час урочистостей з нагоди 90-річчя ювіляру побажали міцного здоровя та сили, вручили почесну грамоту, медаль „За заслуги”, грошову допомогу та букет квітів. 
Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp