Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні в Ужгороді відзначатимуть День рятівника

15 вересня 2016 р., 09:17

15 вересня, напередодні професійного свята працівників оперативно-рятувальної служби – Дня рятівника, яке в державі відзначається 17 вересня, в обласному центрі пройдуть урочисті заходи.

Детальніше ознайомитися з роботою служби «101» рятувальники запрошують усіх бажаючих саме у день свого професійного свята. На території Аварійно-рятувального загону спеціального призначення присутнім буде продемонстровано зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, пересувна хіміко-радіоллогічна лабораторія, автомобілі комбінованого гасіння вогню та багато чого іншого, повідомили в У ДСНС в Закарпатській області.

Такий захід, передусім, спрямований на те, щоб звернути увагу людей на свою власну безпеку, задуматися про те, що серед нас є професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку іншої людини.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області запрошує усіх бажаючих приєднатися до святкування Дня рятівника.

Початок о 10:00

Місце проведення: м. Ужгород, вул. Верещагіна, 18


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp