Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

34-річний мукачівець зарізав вітчима

16 вересня 2016 р., 11:34

Потерпілий помер на місці

Під час побутової сварки 34-річний житель м.Мукачева ударив ножем в груди свого 46-річного вітчима. Потерпілий помер, убивцю затримала поліція.

Учора пізно ввечері на тел.102 Мукачівської поліції надійшло повідомлення від жительки м.Мукачева. Жінка повідомила про те, що її сусіди бешкетують.

На місце події, в квартиру на вул.Космонавтів, прибула група швидкого реагування Мукачівської поліції. В помешканні поліцейські виявили бездиханне тіло 46-річного чоловіка, котрий там проживав.

Як з’ясувалося, в гості до матері та її 46-річного співмешканця прийшов ввечері її 34-річний син. Гостя пригостили, та той затіяв сварку з господарем. Спершу чоловіки билися, далі молодший схопив кухонний ніж і завдав ним кілька ударів в голову та груди своєму опоненту. Від отриманих ушкоджень потерпілий помер.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.115 ч.1ККУ (Навмисне вбивство). Знаряддя вбивства – кухонний ніж вилучено. Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp