Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві працює мобільна рекламно-інформаційна палатка (Фото)

16 вересня 2016 р., 17:38

Поліції охорони

В Іршаві поліцейські охорони, розгорнули інформаційний намет на площі Центральній, навпроти будівлі міської ради, і вже за одну годину отримали три заявки на охорону.

Поки поліцейські займалися монтуванням намету, жителі міста вже з цікавістю підходили до правоохоронців. Іршавчани цікавились про послуги охорони, про умови акції «Квартира під охорону». Ділилися гірким досвідом пограбувань помешкань, зокрема пан Богдан розповів правоохоронцям історію, яка трапилась в його сім`ї цього літа.

- Я їздив на заробітки, а на господарстві залишалися батьки. На жаль, зловмисники звідкись дізналися, що вдома тільки старенькі, і одного дня нагрянули… Поки батьки спали - винесли все, що тільки можна, - з сумом розповів чоловік.

Поліцейські порадили чоловіку як уберегти своє майно, а, зважаючи на початок соціальної акції, яка гарантує жителям 50% знижку на монтажні роботи, пан Богдан вирішив заповнити заявку на охорону. Та не тільки чоловік серйозно задумався про захист майна. Вже за годину, ще троє жителів заповнили анкету.

- Дуже тішить свідомість жителів Іршави. Адже, на жаль, питання охорони сьогодні актуальне, як ніколи. Ми вже за пів року маємо таку статистику, як протягом цілого 2015 року,- зауважив командир взводу Мукачівського МВ УПО в Закарпатській області , капітан поліції Василь Балог.

{g}

Проте, поліцейські не тільки інформували краян про методи безпеки у власному помешканні. Для наймолодших іршавчан, організували справжнє свято з повітряними кульками, «приміркою» спецзасобів поліцейських та фото-сесією. А також жителів міста Іршава чекав розіграш цікавого призу.

Варто додати, вже в неділю намет поліції охорони Закарпаття буде розташований в Ужгороді у Боздоському парку. Тож чекаємо на Вас з 11:00 по 17:00.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp