Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На «Авангарді» в Ужгороді проходять фінальні змагання освітянської спартакіади

17 вересня 2016 р., 16:03

Захід – чи не наймасовіший у Закарпатті.

До Ужгорода приїхали 900 учасників з усіх районів та міст нашого краю. Освітяни змагатимуться у різних видах спорту: з волейболу, футболу, настільного тенісу, шахів, шашок, плавання, легкої атлетики, визначатимуть сильного і в перетягуванні канату.

На урочистій церемонії відкриття спартакіади освітян присутніх вітали зокрема Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Повханич, голова Закарпатської обласної ради профспілок Володимир Фленько, заступник директора департаменту освіти і науки ОДА Аттіла Штерр, інші почесні гості.

Крім того, сьогодні вручили дипломи і кубки переможцям V спортивних ігор школярів області. Трете місце – у юних спортсменів Ужгородського району, друге завоювали тячівці, ну а перемогу здобула збірна команда школярів Ужгорода.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp