Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У місті над Латорицею стартувало «Grand Prix Mukachevo 2016»

17 вересня 2016 р., 20:42

Сьогодні у парку «Перемога» весело та святково. Окрім того, що там проходить фестиваль «Варишське пиво» та свято меду, сьогодні розпочалося спортивне та яскраве вело-свято для дітей.

Чимала кількість юних любителів велоспорту вирішили взяти участь у змаганнях різної складності. Їх було поділено на відповідні до віку дітей рівні та категорії. Відтак між собою змагалися найменші учасники – 2,3,4 роки, 5-6 років, 7-10, 11-13 та 14-17 років, а вже завтра свої сили можуть перевірити дорослі спортсмени.


Також варто зазначити, що для наймолодших учасників була підготовлена проста траса із дистанцією 150 метрів, учасників віком від 7 до 13 років очікувала «смуга з перепонами». Вона вимагала від них чималу умілість керувати двоколісним, уважність та техніку, тож була значно складніша від попередньої. Підлітків (14-17 років) очікувало міні крос-кантрі кільце, де потрібно було проявити витривалість та швидкість.

Як розповів для «Карпатського об’єктиву» один із організаторів та український велогонщик Артем Топчанюк всього на змаганнях «Grand Prix Mukachevo 2016» було зареєстровано близько 100 учасників, згодом вони були нагороджені дипломами, грамотами, а також отримали призи від партнерів та спонсорів, квитки на місцеві каруселі.

Нагадаємо, що вже завтра пройдуть змагання для дорослих ( 16-60+ років) Взяти участь у них може кожний бажаючій, який попередньо зареєструвався, а також зробив стартовий внесок, що становить для чоловіків – 50 гривень, жінок – 30 гривень. Бажаючий також ОБОВ’ЯЗКОВО має мати велосипед у робочому стані, зі справними гальмами та шолом.

Іванна Бондарук

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp