Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Біля Воловця чоловіка переїхав потяг Львів-Ужгород

19 вересня 2016 р., 10:33

Працівники Воловецького відділення поліції з’ясовують деталінещасного випадку на залізничниій колії на в’їзді в смт. Воловець.Чоловік, пропускаючи один потяг, не помітив інший, потрапив підколеса та загинув.

Ввечері 18 вересня до поліції надійшло повідомлення від диспетчера залізничного вокзалу про те, що потяг Львів-Ужгород наїхав на невідомого чоловіка, від чого той помер. 


Слідчо-оперативна група на місці події встановила особу потерпілого, ним виявився 33-річний мешканець села Мосирів Черкаської області. Зі слів машиніста, потерпілий під час наїзду нанього потяга стояв на колії та дивився на інший потяг, який проїжджав на сусідній колії. 

Саме тому потерпілий на сигнали та крики попередження не реагував. Машиніст запевняє, що зупинити потяг на швидкості не міг.

Працівники Воловецького відділення поліції перевіряють всі обставини цієї справи, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp