Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль відмовився від переговорів із закарпатськими "пересічниками"

19 вересня 2016 р., 14:02

Незаконна акція з блокування українсько-словацького кордону має бути припинена, а проїзд автомобілів через контрольно-пропускний пункт «Ужгород» звільнений. Таку позицію обласної державної адміністрації озвучив Геннадій Москаль.

– Порядок ввезення автомобілів з іноземною реєстрацією регламентується Митним кодексом, зміни до якого може прийняти тільки Верховна Рада України, – заявляє керівник області. – Кожен «пересічник», купуючи автомобіль з іноземною реєстрацією, знав, що змушений буде щоп’ять днів перетинати державний кордон.

"У відповідь на таку провокацію заявляю, що відтепер жодних переговорів із «пересічниками» ОДА не проводитиме, ніяких послаблень із боку митників щодо процесу перетину кордону автомобілів з іноземною реєстрацією не проводитиметься. За блокування транспортних комунікацій передбачена кримінальна відповідальність, тому правоохоронним органам доручено жорстко, у межах законодавства, навести лад на українсько-словацькому кордоні. Шантаж обласної виконавчої влади, яка в принципі не може втручатися в правила перетину державного кордону автомобілістами, не пройде", – заявив Москаль.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp