Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Ужгородщині знайшли водія-втікачку (ФОТО)

2 червня 2014 р., 16:51

Нею виявилась молода закарпатка, яка перелякана перебувала вдома. А чоловік, що потрапив під колеса її авто, наразі з важкими травмами бореться за життя.

До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Сюрте водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. 

Каретою швидкої допомоги потерпілого було госпіталізовано до травмпункту. Винуватець аварії, навіть не зупинившись, зник з місця пригоди в невідомому напрямку. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники УДАІ УМВС. Правоохоронці знайшли авто правопорушника у полі на грунтовій дорозі поблизу місця пригоди. А невдовзі було встановлено особу, яка керувала цим транспортним засобом. Нею виявилася 25-річна мешканка с.Сюрте. Її правоохоронці також знайшли, переляканою вдома. З вини жінки-водія потерпілий зазнав значних травм голови, рук, грудної клітки тощо. 

Правопорушниця-втікачка була освідчена на стан алкогольного сп’яніння. Висновок показав, що жінка була твереза. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Ужгородського РВ УМВС. Слідчим розпочато досудове розслідування та призначено ряд судових експертиз, з висновку яких і буде залежати подальша доля горе-водія. Слідство триває. 
Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp