Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про "Квартиру під охорону" вже знає багато закарпатців (ФОТО)

20 вересня 2016 р., 17:20

Поліція охорони працює.

Інформує.

У вихідні інформаційний намет поліції охорони Закарпаття працював у Боздоському парку, що в Ужгороді, а вже в понеділок, 19 вересня, розмістився у місті Хуст.

З самого ранку поліцейські охорони інформували ужгородців про методи убезпечення їхніх домівок, зокрема розповіли й про акцію «Квартира під охорону».

- З 15 вересня стартувала всеукраїнська соціальна акція «Квартира під охорону», яка гарантує всім бажаючим знижку 50% на монтажні роботи зі встановлення охоронної сигналізації, - розповідав ужгородцям поліцейський УПО в Закарпатській області Станіслав Леган.

Жителі Ужгорода з цікавістю підходили до намету та слухали поради поліцейських охорони, адже про те, що кількість майнових злочинів з роками зростає, знають не з чуток.

Окрім інформаційної акції, поліцейські охорони організували для жителів міста над Ужем справжнє свято з повітряними кульками та фото сесією, а в результаті проведеного заходу отримали дві заявки на охорону прямо в процесі безпосереднього спілкування з ужгородцями.

Неменш корисно провели полісмени свій день в м.Хуст. Мобільний намет Управління поліції охорони в Закарпатській області було розміщено в місті на центральній площі поруч з фонтаном. Тут поліцейські охорони створили справжній ажіотаж.









Управління полці охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp