Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті засудили чергового наркоторговця

2 червня 2014 р., 18:04

Призначили іспитовий строк в 1 рік.

Як з’ясували правоохоронці, на початку квітня 2014 року засуджений молодик в смт. Дубове Тячівського району за 100 гривень збув знайомому особливо небезпечний наркотик - канабіс. 

Даний факт був зареєстрований в журналі єдиного обліку Тячівського РВ УМВС та розпочато досудове розслідування. Після проведення всіх експертиз та інших слідчих дій, було зібрано достатньо доказів для повідомлення підозрюваному про підозру та скерування кримінального провадження до Тячівського районного суду. 

Вивчивши всі докази та допитавши свідків, суд виніс вирок – визнати 24-річного підсудного винним у скоєні даного злочину та призначити покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років. Однак, враховуючи те, що підсудний активно сприяв розкриттю даного злочину, раніше не притягувався до кримінальної відповідальності, його було звільнено від покарання з іспитовим строком в 1 рік. 

Як повідомляє начальник Тячівського РВ УМВС Павло Басараба, «надіюся, що наші зусилля не стануть марними, і засуджений хлопець стане на шлях виправлення, бо якщо він знову скоїть злочин, то надовго потрапить за ґрати». 
Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp