Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За зґвалтування 16-річної дівчини закарпатець заплатить свободою

22 вересня 2016 р., 11:00

Його вже затримали

Жахливий вчинок з рук не зійшов.

Працівники Берегівського відділу поліції затримали 20-річного молодого чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини. У вівторок, 20 вересня, про зникнення своєї 16-річної дочки заявила мати потерпілої. З дівчиною перервався зв’язок, коли та поверталася зі школи. У середу зранку неповнолітня повернулася сама та повідомила про зґвалтування знайомим, з яким вона провела попередній вечір. Берегівчанина, який підозрюється у зґвалтуванні, затримали в порядку ст. 208 КПК України, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Ця подія містить ознаки кримінального правопорушення за ч.3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. За даним фактом ведуться слідчі дії, сьогодні чоловіку буде оголошено про підозру. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp