Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські депутати взялися до роботи

22 вересня 2016 р., 14:45

Стартувала ссесія

Йдеться про актуальне.

У великому залі Обласної ради розпочалось друге пленарне засідання 4-ї сесії Закарпатської обласної ради VІІ скликання.На порядок денний чергового пленарного засідання винесено 51 питання. Більшість з них розглянуто на засіданнях профільних постійних комісій та прийнято висновки та рекомендації. До деяких проектів рішень надійшли зауваження та пропозиції, які передбачають необхідність прийняття рішення щодо їх врахування та відповідної зміни проектів рішень, взятих за основу.

Серед найважливіших питань, які розглядатимуть депутати, були питання надання дозволів на користування надрами та природніми джерелами, закріплення майна спільної власності територіальних громад, встановлення фіксованого відсотку спрямування коштів загального фонду бюджетів усіх рівнів на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг. Також важливим буде прийняття рішення про затвердження туристичного бренду Закарпатської області та оголошення об’єкта природно-заповідного фонду (гідрологічний заказник «Бистрий».

Голос Карпат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp