Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Міжгірщині троє бандитів в масках пограбували будинок підприємця

23 вересня 2016 р., 10:00

Троє розбійників в масках, увірвавшись в будинок у с.Ізки Міжгірського району, погрожуючи господарці розправою, викрали гроші та ювелірні вироби. У цей час четвертий їх спільник «стояв нашухері».

Вночі 27 серпня в с.Ізки на Міжгірщині стався розбійний напад на оселю 47-річної жінки-підприємця. Троє бандитів в масках, вибивши вхідні двері, проникли в житло. Зловмисники скотчем зв'язали жінці руки та ноги, вимагаючи гроші та цінності. Погрожували розправою.


Забравши добра на 80 тисяч гривень, нападники втекли.

Справою зайнялись працівники карного розшуку. З’ясувалося, що зловмисники під’їхали до будинку автівкою. Троє увірвались у будинок, четвертий залишився на вулиці.

Після наполегливих пошуків правоохоронці врешті-решт встановили особи усіх чотирьох бандитів. Це молодики віком 21-25 років. Відносно одного вже обраний запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Долю другого вирішить Міжгірський районний суд. Ще двох учасників банди розшукують.

Авто, на якому пересувалися зловмисники, поміщено на спецмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу Украіни. Слідство у справі триває.

Разом з тим правоохоронці встановили, що ця група скоїла в с.Велятино, щона Хустщині, напад на місцевий магазин. Бандити в масках побили продуктовий магазин, автомобіль та його власника. За фактом хуліганських дій триває розслідування, повідомили Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp