Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти УжНУ тренувалися на полігоні разом із службовцями Нацгвардії, СБУ, військкомату, поліції та волонтерами (Відео)

25 вересня 2016 р., 15:31

Традиційно щоп’ятниці студенти військової кафедри мають заняття. Цього разу навчальний рік для другокурсників майже одразу розпочався з навчань на полігоні в Оріховиці.

Крім студентів військової кафедри участь у навчаннях узяли військові Нацгвардії, СБУ, територіального загону Ужгородського об’єднаного військового комісаріату, поліція та волонтери – усіх разом назбиралося 72!

Курсанти виконували навчальні вправи з метання гранат, стрільби по мішенях, збирання й розбирання автоматів та встановлення протитанкових мін. Викладачі пояснювали студентам, як правильно виконувати відповідні дії та вказували на помилки.


Проте чи не найцікавішим для студентів стало заняття із тактичної медицини, яке проводили інструктори ГО «Захист патріотів».

Ксенія Шокіна, відео Роберта Паппа, Медіацентр УжНУ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp