Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді до Дня міста влаштували свято дитячої творчості

25 вересня 2016 р., 19:29

Сьогодні місто Ужгород продовжило відзначати 1123-тю річницю з дня свого заснування. У рамках святкування на Набережній Незалежності розгорнулося дитяче містечко з купою розваг для наймолодших ужгородців.

Організатори дитячої локації облаштували територію для активних розваг та творчості. Тут діти малювали, ліпили казкових героїв, складали пазл із зображенням карти Закарпатської області. Окрім того, сьогодні малеча виготовить шпаківні, які потім подарують місту, а розфарбовані дерев′яні обереги та дитячі малюнки волонтери передадуть українським військовим, які несуть службу у зоні АТО. Протягом дня на дитячій локації триває добровільний збір коштів на лікування маленької Вікторії Зубко, у якої лікарі діагностували атрезію стравоходу, повідомило УНН.


Ще однією локацією для дітей стала площа Фенцика та прилеглий берег річки Уж, де дітлахи будували містечко з соломи, вчилися ходити по канату, малювали, будували з піску, грали на музичних інструментах, брали участь у спортивних розвагах, смакували здоровою їжею і навіть спали на солом′яних брикетах.

Родзинкою сьогоднішніх заходів до Дня міста став також спортивний марафон на площі Театральній, де закарпатські стронгмени продемонстрували свою вправність та міць гостям свята.

Окрім того, другий день в Ужгороді триває розважально-гастрономічний MostSityFest на площі Фенцика та сільськогосподарський ярмарок «Золота осінь» на вулиці Льва Толстого. Ужгородці та гості міста мають можливість у самому центрі старого міста скуштувати як страви традиційної закарпатської, так і здорової та вуличної їжі, послухати музику, долучитися до ярмаркового руху, де представлені вироби місцевих дизайнерів, майстрів handmade, кулінарів тощо.

На аграрному ярмарку, який зайняв одну з центральних ужгородських вулиць, представлена продукція аграріїв, садоводів, бджолярів та пасічників Закарпаття та Прикарпаття, виноробів, виробників м′ясних та молочних продуктів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp