Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Депутати активно працюють зі своїм інструментарієм

28 вересня 2016 р., 20:01

А також - активно та завзято

Такі от народні обранці/

Серед таких – депутатські звернення та запити, як вимога до посадових осіб краю.

Приміром, крайовий обранець Денис Ман у своєму запиті під час другого пленарного засідання четвертої сесії облради порушив питання про необхідність будівництва у 2017 році берегоукріплення потічка Млинський у с. Порошково Перечинського району.

Василь Лазоришинця - щодо відновлення роботи світлофора по вул. Салдобошська, 155 в с. Стеблівка Хустського району.

Антон Ліврінц звернувся стосовно відновлення роботи інформаційного табло на трасі Київ-Чоп у м.Мукачево, яке сповіщало про ситуацію на пунктах перетину державного кордону України. В іншому запиті цей депутат клопотав про придбання мультимедійної дошки для учнів 3-го «Б» класу Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №15. З таким прохання до нього звернулася заслужена вчителька України Ольга Йосипівна Рогач.

Василь Кошеля клопотав про виділення коштів на придбання імплантатів для важкохворого Юрія Михайловича Шпеника, мешканця с.Страбичово Мукачівського району. Він отримав серйозні ушкодження організму: перелом кісток тазу, компресійний перелом хребта, закритий перелом правого плеча та ін. Сьогодні Михайло - на стаціонарному лікуванні в Мукачівській ЦРЛ та потребує операції.

Традиційно ці депутатські запити направлено у відповідні інстанції для їх розгляду і вирішення.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp