Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дорога берегівським мостом для вантажівок закрита (ФОТО)

30 вересня 2016 р., 12:38

Так розпорядився Москаль

Аби врятувати міст від руйнування.

 

м.Берегово. Унікальний кам’яний арочний міст у Берегові збудований ще в 1870 році, коли основним транспортним засобом були кінні екіпажі. А зараз через нього за добу проїжджає до 200 вантажних фур, які з боку Мукачева прямують у напрямку КПП «Дяково», що на українсько-румунському кордоні, і в зворотному напрямку. Обстеження технічного стану мосту показало, що через надмірну експлуатацію вантажівками в склепіннях арок з’явилися глибокі поздовжні тріщини. Щоб не допустити руйнування унікальної споруди, необхідно, по-перше, заборонити проїзд через неї автомобілів загальною масою понад 8 тонн, а, по-друге, зробити капітальний ремонт.
Згідно з розпорядженням Г.Москаля, вводиться обмеження проїзду через міст вантажівок загальною масою понад 8 тонн. Відтепер фури будуть рухатися на КПП «Дяково» і в зворотному напрямку через с.Сільце (Іршавський район). Відповідні дорожні знаки та вказівники зі схемою об’їзду встановлять найближчими днями.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp