Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті обговорили питання співпраці органів МВС та громади (Фото)

30 вересня 2016 р., 18:00

Під час зустрічі в Ужгороді

В Ужгороді відбулась зустріч радника Міністра внутрішніх справ України, голови Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка з представниками громадських організацій Закарпаття.

Говорили про актуальне – про поглиблення співпраці громадськості з органами, що координуються Міністром внутрішніх справ України.

Володимир Мартиненко зазначив, що співпраця з громадськістю має вагоме значення у процесі реформування Національної поліції.

- Я думаю, що було б доцільно, аби громадськість долучилася до загальнодержавних питань. Ми постійно проводимо громадські обговорення. Маємо багато пропозицій, ініціатив до зміни нормативно-правових актів, які є в Україні. Працюємо в досить активному режимі, і мені хотілося б побудувати разом із закарпатською громадськістю конструктивний діалог, аби було реальне продовження наших зустрічей та роботи, - наголосив радник Міністра.

В обговоренні, окрім представників громадськості, взяли участь керівники Національної поліції України, і Управління поліції охорони в Закарпатській області в тому числі, прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Керівники структур запевняють, що охоче працюють з громадою. Зокрема, начальник поліції охорони Закарпаття полковник поліції Андрій Литовченко зазначив:

- Намагаємося співпрацювати з громадськістю, постійно відстежуємо коментарі в пресі стосовно роботи поліції охорони, проводимо соціологічні опитування жителів. Нещодавно також в поліції охорони відбулася зустріч-лекція з громадськими активістами, де була порушена тема формування навичок ведення діалогу з громадянами під час виконання службових обов’язків. Тож ми готові активізувати спільну роботу, адже тільки спілкуючись з людьми, можна почути їхню думку.

Під час зустрічі представники громади мали нагоду поставити раднику Міністра свої питання, зокрема цікавились реформою правоохоронних органів, процесом переатестації, говорили і про можливі зміни до КПК.

Гість з міністерства зауважив, що заплановане створення ініціативної робочої групи від громади, до якої зможуть долучитися всі охочі. Наразі ж вивчають пропозиції від громадськості, аби активізувати їх у спільну роботу. Присутні домовились про подальшу співпрацю.

Варто додати, на Закарпатті зустріч радника Міністра внутрішніх справ України, голови Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка відбулася вже вдесяте, раніше ж столичний гість уже відвідав Дніпро, Полтаву, Херсон, Львів та інші міста України.

{g}

Управління поліції охорони
в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp