Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники підсумували роботу

30 вересня 2016 р., 18:24

За вересень

Сьогодні.

30 вересня в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбулася підсумкова нарада за вересень 2016 року. У заході, який пройшов під головуванням очільника закарпатських рятувальників Романа Гудака, взяли участь керівний склад Управління та начальники структурних підрозділів краю.

Розпочалася оперативна нарада з приємного – вручення особовому складу чергових спеціальних звань та відзнак за сумлінну службу.

Далі присутні проаналізували свою діяльність за минулий місяць та намітили головні завдання у подальшій службі. Серед іншого було відзначено‚ що всі пріоритетні завдання‚ які ставилися перед рятувальними підрозділами‚ у цілому виконані. Бійці ДСНС області відреагували на всі надзвичайні події та ситуації‚ причому не допустили їх розвитку понад рівні‚ на яких вони виникали.

Так, протягом 9 місяців 2016-го на території Закарпаття виникли три надзвичайні ситуації: дві природного й одна техногенного характеру. За звітний період підрозділами Управління області було здійснено 1092 виїзди на гасіння пожеж, що на 44 % менше, ніж за аналогічний період минулого року (1955). Зменшилась й кількість загиблих у вогні. За 9 місяців загинуло 18 краян, що на 21 % менше ніж за аналогічний період 2015. Окрім цього, внаслідок загорань 22 людини (з яких дві дитини) травмувалися.

Протягом 2016 року на водних об’єктах Закарпатської області загинули 22 особи, що на 14 випадків менше, аніж за такий же період 2015-го (36). Разом із тим, гірські пошуковці Закарпаття 152 рази вирушали на проведення пошуково-рятувальних та аварійно-рятувальних робіт. Зокрема, бійці ДСНС врятували 171 людину, 131-й надали долікарську медичну допомогу. Фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення 94 рази виїжджали на знешкодження ВНП, знищивши при цьому понад 4758 боєприпасів часів минулих воєн.

Підсумовуючи результати наради, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак озвучив основні завдання до кінця поточного року, серед яких першочерговим є забезпечення готовності підрозділів Управління до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду, а саме: підготовка техніки та спорядження, уточнення розрахунків, удосконалення взаємодії з аварійними підрозділами інших органів влади. Основна увага підрозділів Управління має бути зосереджена на попередженні загибелі й травмування людей на пожежах та різного роду надзвичайних ситуаціях.



Управління ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp