Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська 128-ма бригада на шахті "Бутовка": перемир'я смертельно загрожує захисникам (ВІДЕО)

1 жовтня 2016 р., 12:24

Сепаратисти, користуючись припиненням вогню, облаштовують свої вогневі точки дуже близько до українських і намагаються взяти шахту у напівкільце. Окремі позиції уже під перехресним вогнем.

По хитромудрих земляних лабіринтах журналістів провели на передову вогневу точку. Там оборону тримає боєць з позивним "Сем". Він каже, що сепаратисти його позицію повільно, але оточують. 

"Уже з восьмої стріляють постійно. Чотири точки – вкопали, і все. Вночі трасери так літають, що неможна навіть голову підняти та подивитися, звідки працюють", - зізнається військовослужбовець. 

Прихисток для оборонців Бутівки – це кілька вцілілих плит перекриття. Там облаштовано все необхідне: кухня, пральня, комора і живий куточок. Собаки, коти, півень — це в мирному житті вони не надто товаришують, а під обстрілами всі, як рідні. Більше року шахта сепаратистам, як кістка в горлі. Її оборонці витримують важкі удари, але все одно посміхаються. На зло противнику нещодавно вивісили новий прапор — вище і значно більший за попередні. Ризикуючи життям, як і кожної миті перебування на цій позиції. 

Кореспондент ТСН Олександр Загородний:


Діма 01.10.2016 12:39 IP: 10.144.202.91
Дякуючи *мудрій* політиці нашого керівництва повторюється ситуація з блокпостами на Бахмутській трассі, бо їм дуже хотідося ПЕРЕМИРІЯ яке в результаті забрало життя багатьох українців. Якщо люди не в змозі навіть вчитися на власних помилках то їм не місце в керівництві держави.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp