Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для Ужгорода створять власний стиль міста

1 жовтня 2016 р., 14:42

У понеділок, 3 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою стане створення власного стилю Ужгорода.

Про своє бачення, про те, що вже зроблено під час Дня Ужгорода і що планується втілити, розкажуть:– Євген Забарило, ГО “Культурна ініціатива Коло”;

– Олександра Кузнецова, “Фортеця”;

– Євген Штайнер, промо-група “Outsider”;

– Павло Райко, промо-група “Outsider”;

– Олександр Білак, заступник мера Ужгорода з гуманітарних питань;

– Маріан Стегура, митець.


До Дня міста ініціативна група організацій “Культурна ініціатива Коло”, “Фортеця”, промо-група “Outsider”, промо-група “VOICE”, “Екстремальні забіги Карпатами”, “Культурна платформа Закарпаття”, Olivye House створили низку унікальних продуктів для туристичної промоції міста. А саме: фільтр міста у digital art, що є початковим матеріалом для першого коміксу міста з першими супергероями Унгвару; квест “САД”, аналогів якому немає в Україні, перший брендовий принт міста Ужгород. Ерделі – серце «Унг», а Клара Балог – жінка “Вар”.

Створений перший сучасний біт міста у поєднанні з українською обрядовою піснею, музика написана спеціально під пісню і має місцевий (срібний) колорит звучання; створений перший флуоресцентний пейзаж міста Ужгород, що світиться вночі та ще кілька цікавих речей, повідомив Ужгородський прес-клуб.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp