Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Мукачівщині відкрили новий "паспортний стіл" (ФОТО)

2 жовтня 2016 р., 10:00

В останній день вересня

Минулої п’ятниці.


30 вересня відбулося урочисте відкриття нового приміщення Мукачівського районного сектора міграційної служби. Відтепер відвідувачів прийматимуть за адресою: селище Кольчино, вул. Корятовича, 60.

Урочистості відбулися з традиційним перерізанням стрічки, освяченням приміщень, із добрими зиченнями. У відкритті взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Іван Дуран, начальник ГУДМС України в Закарпатській області Ігор Михайлишин, голова Мукачівської райдержадміністрації Сергій Гайдай, селищний голова Кольчино Микола Дуб, представники депутатського корпусу, громадськості.

“ Це приклад тієї децентралізації, від якої буде користь простим людям, - зазначив перший заступник очільника області Іван Дуран. - Мукачівцям вдалося об’єднати зусилля задля позитивної та необхідної справи, яка дозволить вирішити питання з чергами ”.

Тривалий час жителі Мукачівщини не мали змоги отримувати весь спектр послуг у районній міграційній службі. Та й сам підрозділ тіснився у кількох орендованих кімнатах при райвідділі міліції у місті Мукачево. Новий офіс в Кольчино – це 180 кв.м. , де створені комфортні умови і для відвідувачів, і для працівників. Та й їздити до міста, щоб отримати закордонний паспорт, відтепер не потрібно. Усі адміністративні послуги надаватимуться тут.

Аби районна міграційна служба оселилася саме в Кольчино, громадою селища було виділено півтора мільйона гривень на капітальний ремонт будівлі. Ще 360 тисяч гривень було виділено районною владою для закупівлі робочої станції з оформлення біометричних документів. У тому, що вкладені кошти вже наступного року повернуться для реалізації інших необхідних соціальних проектів, не сумнівається ні керівництво району, ні громада селища.

Так, лише з початку цього року до районних та міських бюджетів Закарпаття від адміністративних послуг, які надаються територіальними підрозділами міграційної служби краю, надійшло майже 19 з половиною мільйонів гривень. За словами начальника ГУДМС України в області Ігоря Михайлишина, збільшенню надходжень сприятиме відкриття нових робочих станцій з оформлення біометричних документів в інших підрозділах. У цьому напрямку ведеться активна робота, є розуміння і підтримка з боку місцевої влади. Тож на черзі відкриття у Міжгірському та Великоберезнянському районах.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp