Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Ужгорода на Схід відправили донорські препарати (ВІДЕО)

3 червня 2014 р., 15:32

В Ужгороді активно відбувається акція по здачі крові. Наразі, на вилучені кошти донори купують все необхідне для військових, а зі станції переливання крові вже відправили на Схід "біологічну" допомогу.

Щотижня до обласної станції переливання крові приходять десятки волонтерів. Приходять, як самостійно, так і організованими групами із підприємств. 

Цього тижня донорську ініціативу підтримали працівники засобів масової інформації та громадські діячі. Частина з них здає кров вперше, частина вже має певний досвід. Всі кошти, а це близько п’яти сотень гривень, які виплатили учасникам акції будуть направлені на закупівлю бронежилетів та взуття для українських вояків. 

Тим часом на станції переливання наголошують – вся зібрана досі кров була передана обласним медичним закладам, на потреби хворих закарпатців, однак частину кровних препаратів уже передавали на схід країни. 

Говорять Марія Фантич, завідувач донорського відділення обласної станції переливання крові та Вікторія Жуйко, учасниця акції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp