Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Товаристві «Оптиміст» відзначили 25-річчя разом з норвезькими благодійниками (ФОТО)

2 жовтня 2016 р., 21:04

Всі разом, як одна родина.

Днями на території Закарпатського обласного благодійного фонду «Дім Милосердя» святкування 
25-річчя Товариства інвалідів праці та дитинства «Оптиміст».

{g}

На початку заходу заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак вручив членам «Оптимісту» грамоти міської ради та побажав всім гараздів, і тільки приємних приводів для зустрічей з владою міста. Потім слово взяла Голова правління «Оптимісту» Василина Марко.

Жінка розповіла про діяльність організації, подякувала волонтерам та працівникам за гарну роботу та зазначила про одне з останніх досягнень « Оптимісту» - змогу людей з особливими потребами отримувати гарячі обіди. Це стало можливим завдяки співпраці з Закарпатським обласним благодійним фондом «Дім Милосердя».

Окрім того, Василина Михайлівна також нагородила грамотами своїх «оптимістів» з нагоди 25-річчя товариства. А ще, у рамках дійства, провели загальні збори «Оптимісту», на яких перебирали його очільника. Одноголосно на пост голови Товариства ще на 2 роки обрали діючого керманича - Василину Марко.

Потім слово взяв один з представників норвезької делегації пан Свен. Чоловік висловив втіху з приводу теплої зустрічі з особливими людьми в Україні, а також закликав всіх завжди і всюди покладатися на Бога. Потім пісню, яка прославляє Господа, для присутніх виконала Корнелія Вукста. Завершилося дійство смачним святковим обідом та неформальним спілкуванням одне з одним. Окрім того, учасники заходу, які мають особливі потреби, отримали набір продуктів від «Дому милосердя» та смачну випічку від кухаря з Норвегії, котрий готував смаколики для закарпатських друзів всю ніч.

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp