Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Судитимуть чиновника, який незаконно виділив сім гектарів землі

4 жовтня 2016 р., 12:17

На Хустщині

Хустською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом зловживання владою та службовим підробленням стосовно колишнього голови однієї з місцевих рад Хустського району.

Як повідомили в Хустській місцевій прокуратурі, в ході досудового розслідування встановлено, що колишній голова однієї з місцевих рад Хустського району, в порушення своїх функціональних обов’язків, щодо підписання протоколів та рішень ради та виконавчого комітету, діючи умисно, з корисливих мотивів, зловживаючи своїм службовим становищем, всупереч інтересів служби, вносив завідомо неправдиві відомості та видавав фіктивні витяги з рішень сесій місцевої ради щодо надання місцевим мешканцям безоплатно у приватну власність земельних ділянок.Відтак, видавав їх замовникам, котрі в подальшому, на підставі цих підроблених витягів виготовляли Державні акти на право приватної власності на земельні ділянки, таким чином було незаконно виготовлено Державні акти на земельні ділянки загальною площею близько 7 га, чим завдано тяжких наслідків інтересам держави в особі місцевої ради та територіальної громади.Максимальна санкція згідно вказаних статей Кримінального кодексу України за вчинення вищенаведених кримінальних правопорушень передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp