Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті до війська відправляться перші призовники

4 жовтня 2016 р., 21:05

Вже завтра

Перша відправка юнаків для проходження строкової військової служби під час призовної кампанії «Осінь-2016» пройде в обласному військовому комісаріаті вже 5 жовтня. Юнакам віком від 20 до 27 років із кількох районів області після контрольного медичного огляду на обласному збірному пункті влаштують урочисті «проводи» за участі представників обласної влади, духовенства і родичів.

Всього протягом тижня до навчальних центрів Львівщини та Чернігівщини із Закарпаття відправлять більше 30 юнаків. Там вони пройдуть так званий «курс молодого бійця», щоб здобути базову військову підготовку. Тільки після цього строковики зможуть проходити службу у військових частинах Львівщини та Рівненщини.

Варто додати, що згідно з законом про військову службу, призовникам перед відправкою виплатять одноразову матеріальну допомогу в розмірі двох мінімальних зарплат (2900 гривень).

У Закарпатському обласному військовому комісаріаті при цьому наголошують, що жоден “строковик” службу у зоні проведення антитерористичної операції проходити не буде.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp