Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці здали боєприпаси правоохоронцям

5 жовтня 2016 р., 13:30

В області триває місячник добровільної здачі зброї

Громадяни мають можливість добровільно здати в поліцію незареєстровану зброю та боєприпаси, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності. 

У Мукачівське районне відділення поліції звернувся 41-річний житель смт.Чинадієво. Чоловік добровільно здав у поліцію боєприпаси, а саме 5 патронів калібру 9 мм. до пістолета, два – калібру 7,62 мм. до автомата, три – калібру 5,6 мм., один шумовий патрон, а також пластмасову коробку з мисливським порохом. Зі слів заявника, ці боєприпаси він знайшов у парку біля річки в рідному селі. 13 патронів калібру 7,62 мм. до автомата Калашникова здав у поліцію 39-річний житель с.Павлово Свалявського району. Чоловік каже, що боєприпаси він знайшов у лісі під час збирання грибів. Всі патрони поліція вилучила. Вони будуть в подальшому знищені. 

Нагадаємо, що під час місячника добровільної здачі зброї, який тепер триває в краї, громадяни можуть добровільно позбутися незареєстрованої зброї та боєприпасів. Цим самим ви уникнете кримінальної відповідальності за незаконне зберігання зброї.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp