Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський силач поїхав "завойовувати" дітей у Москві

3 червня 2014 р., 17:57

А, якщо точніше, їхнє визнання та захоплення. Стрічка про закарпатського силача Івана Фірцака сьогодні буде представлена у столиці Росії.

Сьогодні актор, співатор сценарію та співрежисер фільму "Іван Сила" Ігор Письменний представляє цю кінострічку на Московському Міжнародному Фестивалі фільмів для дітей та підлітків "КОТ". Про це повідомляється на сторінці кінострічки у соціальній мережі Фейсбук.

Перегляд проходитиме в кінотеатрі "Космос". Фільм демонструватиметься українською мовою, закадровий переклад здійснюватиме Ігор Федорович. 

Сподіваємося, російський глядач відкриє для себе нового кіногероя і відповідно оцінить справжній український фільм, присвячений історичній постаті - українському силачу світового рівня Івану Фірцаку, який все життя сповідував силу добра і добро сили.

Довідка: Іва́н Фе́дорович Фірца́к (Кротон-Фірцак; 28 липня 1899, Білки, комітат Береґ, Австро-Угорщина - 10 листопада 1970, Білки, Закарпатська область) - український борець, боксер, боєць вільного стилю, силач, артист цирку. 1928 року був визнаний найсильнішою людиною планети. Деякі силові трюки Івана Фірцака-Кротона досі ніхто не може повторити.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp