Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська філармонія розпочала ювілейний концертний сезон

5 жовтня 2016 р., 17:25

70-тий

Дійства тривають.

У Закарпатській обласній філармонії активно розпочато ювілейний 70-й концертний сезон: за перші три тижні у цій залі відбулося більше десяти концертів, а колективи та окремі виконавці установи брали участь в усіх головних культурно-мистецьких подіях краю. І після літніх канікул та завершення VIII Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики ім.Наталії Висіч Закарпатська обласна філармонія поновлює започаткований раніше проект «Музика вихідного дня» – серію недільних концертів за участі провідних виконавців та колективів Закарпаття. За вельми короткий час «Музика вихідного дня» набула популярності серед місцевого населення: ужгородці охоче обирають головну концертну установу краю для дозвілля і сімейного відпочинку. До того ж чимало туристів саме у вихідні відвідують наш обласний центр, і для них це додаткова можливість краще познайомитися із Закарпаттям та його культурним надбанням. Можна сміливо стверджувати, що «Музика вихідного дня» здатна перетворитися на ще одну добру місцеву традицію, покликану збагатити мистецьке життя краю.

А відкриє новий сезон недільних концертів камерний оркестр Закарпатської обласної філармонії: 9 жовтня о 17.00 він представить меломанам різноманітну програму із творів Г.Ф.Генделя, Ф.Шуберта, Й.Штрауса, Д.Шостаковича, А.Хачатуряна, Л.Вейнера, А.Пяццоли, І.Фролова. Керівник колективу – заслужений артист України Владислав ЮРОШ. Сольні номери виконає заслужена артистка України Оксана ХАРХАЛІС (мецо сопрано). Проведіть недільний вечір із камерним оркестром філармонії під звуки шедеврів світової музичної класики!



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp