Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вулична злочинність у Мукачеві (Інфографіка)

6 жовтня 2016 р., 16:37

Звітують патрульні

Одним із основних завдань поліції є профілактика злочинності таздійснення превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень.

Так, проведений аналіз кримінальних правопорушень за 8 місяців 2016 року показує, що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року в Мукачеві відбулося зниження рівня вуличної злочинності, в тому числі скоєне неповнолітніми, рецидивістами та в стані сп’яніння.

Зокрема, рівень вуличної злочинності в Мукачеві в порівнянні з аналогічними 8 місяцями 2015 року впав на 1,1%, а злочинів скоєних в стані сп’яніння на 58,1%.

Спостерігається суттєве зниження підліткової злочинності та злочинів скоєних групою осіб. Відповідно на 86% та 78,1%.

Завдяки відпрацюванню раніше судимих осіб, які перебувають на профілактичних обліках та адміннаглядах зниження рівня рецидивної злочинності спостерігається на 34,3%.

Позитивно вплинув на зниження кількості кримінальних правопорушень мукачівський велопатруль, оскільки мав можливість забезпечувати охорону громадського порядку та спокою на ділянках недоступних для автопатруля.

Надалі планується проведення спільних заходів Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева та Мукачівського відділу поліції ГУНП спрямованих на зниження рівня злочинності в місті.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp