Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття приїдуть діти з Донбасу

3 червня 2014 р., 18:57

Метою їхньою візиту на Срібну Землю є оздоровлення.

Близько 200 дітей з Донбасу, де триває антитерористична операція, зможуть оздоровитися коштом європейських міжнародних фондів у санаторіях Прикарпаття та Закарпаття. Про це 3 червня 2014 року повідомила заступник міністра соціальної політики України Наталя Федорович.

Першу групу дітей відправити на оздоровлення заплановано відразу після формування списків, другу групу – на початку липня.

«У Луганській та Донецькій обласних адміністраціях профільні управління зараз складають списки дітей. Одночасно триває пошук місць для відпочинку на Прикарпатті та Закарпатті. Усі витрати на оздоровлення погодилися сплатити наші європейські партнери – відповідні документи буде підписано вже невдовзі у Страсбургу. Після цього необхідно подати списки, відтак перша група дітей може одразу вирушати на оздоровлення, а наступну групу плануємо відправити на початку липня», – повідомила представниця міністерства.

Наталя Федорович наголосила: батьки дітей з Донбасу можуть отримати докладнішу інформацію з приводу формування списків безпосередньо у Міністерстві соціальної політики України за номером телефону: (044) 2790981.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp