Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді порушать екологічну тему

6 жовтня 2016 р., 19:00

Важливу.

На сьогодні.

Представники християнських Церков і релігійних організацій, експерти неурядових громадських організацій, екологи, представники влади, ЗМІ з України, Нмеччини, Бельгії, Словаччини, Польщі Грузії, Молдови прибули на Закарпаття для участі в міжнародній конференції «ЦЕРКВА І СУСПІЛЬСТВО ЗА ЗБЕРЕЖЕННЯ ДОВКІЛЛЯ У СХІДНІЙ ЄВРОПІ: ОХОРОНА ТВОРІННЯ», яка 7- 9 жовтня 2016 року відбудеться в Катехитичному духовному центрі в м. Ужгороді по вул. вул. Володимирська, 76. Організатори – Інститут еколого-релігійних студій в Ужгороді та Німецький Союз Охорони Природи (Берлін, ФРН).

«Головною метою конференції є сприяння діалогу і взаєморозумінню по відповідальності за Творіння – Природу шляхом налагодження співпраці між мережами суб'єктів суспільного руху за збереження довкілля і Церквою в Східній Європі» - пояснив директор Інституту доц. Ужгородського університету Олександр Бокотей.

Крім пленарних засідань і круглих столів учасники конференції будуть на богослужіннях в ужгородських храмах, зустрінуться з духовенством, відвідають Карпатський біосферний заповідник.

Учасники конференції створять Християнський природоохоронний форум Східної Європи (Christian Environmental Forum of Eastern Europe, скорочено CEFEE) з метою постійного обміну інформацією, досвіду і випрацювання спільних дій в природоохоронній сфері між Церквами, релігійними організаціями та природоохоронними організаціями на благо і сприяння турботі про Боже творіння. CEFEE покликаний сприяти розвитку природоохоронних програм і проектів церков, церковних організацій і громадянського суспільства на основі біблійних, богословських та інших духовних відправних точок для пошуку і застосування принципів сталості у відношенні до ближнього, беручи до уваги відповідальність нашу та майбутніх поколінь за все творіння Боже, зокрема Природу. Секретаріат Форуму передбачено розмістити в м. Ужгороді.





Контакт:











Е-пошта: info@ie-rs.org





http://www.ie-rs.org/





Михайло Біланич - +380507096567 (моб.).







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp