Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порушник митних правил залишився без авто, ще й заплатить штраф

7 жовтня 2016 р., 10:43

Рішення суду

Апеляційний суд Закарпатської області підтвердив позицію Закарпатської митниці ДФС щодо іноземця, який порушив митні правила на митному посту «Солотвино».

Нагадаємо, що на митному посту «Солотвино» Закарпатської митниці ДФС у квітні 2016 року було припинено спробу ввезення на територію України громадянином Угорщини «Audi А4» із підробленими документами, а саме доручення на користування транспортним засобом.

У зв’язку з протиправними діями громадянина, працівники ДФС склали протокол про порушення митних правил, яким транспортний засіб, вартістю понад 985 тис грн, вилучено.

Після розгляду вказаного випадку у суді першої інстанції, де іноземця визнано винним в порушенні митних правил, громадянин скористався можливістю подати на постанову апеляцію.

Відтак Апеляційний суд Закарпатської області, дослідивши матеріали справи, докладної перевірки і належної оцінки зібраних у справі доказів підтвердив вину громадянина щодо переміщення транспортного засобу через державний кордон України на підставі документів, які містять неправдиві відомості. Постановою суду щодо іноземця накладено стягнення у вигляді штрафу у розмірі 985 229,34 грн в дохід держави з конфіскацією безпосереднього предмету порушення митних правил – «Audi А4» 2016 року випуску.

ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp