Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська влада вручила патрульним багато обладнання (Фото)

7 жовтня 2016 р., 15:05

Екіпірування та техніку

Міський голова Богдан Андріїв передав сьогодні патрульним Ужгорода екіпірування для велопатруля, ноутбуки, відеореєстратори, маршрутизатор.

Усе придбали у рамках Програми матеріально-технічного забезпечення патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві, яку прийняла Ужгородська міська рада. Ще на 30 тисяч гривень закуплять обладнання для дитячих майданчиків, яке допоможе малятам вивчати правила дорожнього руху. Загалом фінансування програми складає 123 тисячі гривень.

Богдан Андріїв підкреслив, що влада міста радо допомагає і сприятиме патрульній поліції в Ужгороді. "Вам випала непроста місія - повернути довіру людей до правоохоронних органів. Це нелегка справа, але ви достойно справляєтеся з покладеними на вас обов'язками, формуєте таким чином позитивний імідж служби, держави загалом. Дякую за сумлінну роботу керівництву управління, усім патрульним поліцейським. Довіра і взаєморозуміння у нас є, співпрацюватимемо і надалі. Успіхів вам", - сказав Богдан Євстафійович.

"Коли ми починали роботу, в офісі було близько 20 людей, сьогодні штат дозволяє набрати півсотні працівників, зрозуміло, що виникає необхідність у забезпеченні технікою. Дякуємо Вам за підтримку та співпрацю. Усі технічні засоби, передані нам, сприятимуть вдосконаленню нашої роботи на благо громади", - наголосив керівник Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Юрій Марценишин.

Він також відзначив, що вже з наступного року велопатруль приступить до виконання обов'язків, як тільки будуть сприятливі умови, тож екіпірування стане у нагоді. Хоча цього року патрулювати на велосипедах розпочали наприкінці літа, і результат цієї роботи вже є. Відеореєстратори - незамінна річ у доказовій базі правопорушення. Узагалі дуже доречною є вся техніка, яку отримав підрозділ в Ужгороді.

До речі, вирішено вже і питання повного доступу патрульних до відеокамер, які на балансі у міської ради. Уже зараз черговий патрульної поліції має можливість бачити, що відбувається на вулицях та площах міста і за потреби оперативно реагувати чи швидше знаходити порушника.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp