Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді та Чопі можливе відключення газопостачання

3 червня 2014 р., 19:40

Але тільки у тих споживачів, у яких будуть виявлені грубі порушення правил безпеки.

З 2 по 6 червня працівники ПАТ «Закарпатгаз» проведуть планово-технічне обслуговування без відключення газопостачання за наступними адресами в м. Ужгород:

вул. Канальна, 27, 29, 31, 33, 35; вул. Генерала Свободи, 3, 5, 7; вул. Капушанська, 25, 27, 35; вул. Климпуша, 11, 4, 5, 6, 9; вул. Корольова, 11, 13, 3, 5, 7. 9.

Крім того, планово-технічне обслуговування буде проведено в таких населених пунктах Ужгородського району: м. Чоп, вул. Спортивна, 1, 3; вул. Тисова.

У виключних випадках припинення газопостачання по стояках можливе у разі виявлення грубих порушень правил безпеки систем газопостачання.

Під час проведення ПТО буде перевірено газові мережі та прилади на щільність і виконано їх дрібний ремонт, ліквідовано виявлені витоки газу.

ПАТ «Закарпатгаз» звертається до мешканців будинків з проханням про сприяння роботі газовиків – надання доступу до своїх помешкань та перебування в них під час проведення ПТО.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp