Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Всімнадцяте «Дорога життя» відзначала День народження (ФОТО)

8 жовтня 2016 р., 13:01

У понеділок, 3 жовтня, Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» відзначив 17-у річницю від дня створення.

Це благодійна, неприбуткова організація, яка займається комплексною реабілітацією дітей та молоді з вадами фізичного та розумового розвитку від 0 до 40 років, здійснює соціальний захист прав, інтересів клієнтів та їхній сімей. У зв’язку з цим у комплексі «Золота гора», де за люб’язного сприяння Тетяни Ледиди вихованцям Центру був улаштований стіл з різними смаколиками, відбулися й інші святкові заходи. Відсвяткувати день народження «Дороги життя» разом із іменинниками були запрошені представники благодійних та державних організацій, ЗМІ, спонсори та інші гості.

{g}

Особливо приємно присутнім було побачити Ужгородського міського голову Степана Сембера, котрий, обіймаючи цю посаду у 1999 році, зробив усе від нього залежне, аби створити у місті подібний заклад. Зараз же, виступаючи перед тими, хто вже всімнадцяте відзначає цю дату, Степан Васильович зауважив: «Важливо не тільки досягти якоїсь мети, але й спромогтися утриматися на плаву. А Центр «Дорога життя» не лише утримався, але й впевнено йде вперед. І в цьому велика заслуга його директора Олега Кириленка».

Потім виступали гості, серед яких вірні друзі закладу – представники Ротарі-клубу «Ужгород-Скала», міської поліції, а також піар-менеджер одного зі спільних проектів, що реалізується Центром, – Вишеградського фонду – Жужанна Шереге з Ніредьгази (Угорщина).

Порадувала учасників свята і концертна програма, яку дали вихованці Ужгородської школи мистецтв.

А на закінчення відбулася прес-конференція для представників закарпатських ЗМІ.



Людмила Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp