Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Правий сектор" Закарпаття розпочав боротьбу з гральним бізнесом (ВІДЕО)

4 червня 2014 р., 09:50

Активісти викрили зал гральних автоматів в обласному центрі. Однак їх запевняли, що це апарати державної лотереї.

3 червня 2014 року активісти “Правого сектору” Закарпаття завітали до одного із салонів гральних апаратів в Ужгороді, на вулиці Собранецькій. В приміщенні було виявлено біля десятка гральних апаратів, замаскованих під вивісками державної лотереї.

В той час, коли в країні заборонений гральний бізнес, спритні ділки знаходять прогалини в законодавстві та під прикриттям нібито легальних лотерей відкривають гральні заклади, – пишуть у прес-службі “Правого сектора” Закарпаття.

Міліція та інші контролюючі органи дивляться на роботу таких залів крізь пальці, хоча їх незаконність очевидна. Вони прикриваються сумнівними ліцензіями та сертифікатами, які активно продавалися представниками попереднього міністра внутрішніх справ Захарченка.

“Ми звертаємо увагу правоохоронних органів на ці кричущі порушення законних прав громадян і вимагаємо негайного реагування. У випадку подальшого сприяння міліції діяльності гральних закладів на території області, незалежно від вивісок, ми будемо змушені викорінювати цей чорний бізнес більш радикальними методами”, – кажуть у “Правому секторі” Закарпаття.

Нагадаємо, що нещодавно на автостанції міста Мукачево викрили зал, однак власники запевняють, що від гральних автоматів там залишилась тільки вивіска і більш нічого. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp