Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають здати кров

11 жовтня 2016 р., 12:13

До Дня Захисника України

Сьогодні на Закарпатській обласній станції переливання крові стартувала донорська акція до Дня Захисника України. Це свято уособлює відвагу , відданість, силу та справжній героїзм.

Можливо, не кожен з нас може захищати нашу країну, рідних та близьких в бою, але кожен з нас може врятувати для когось життя, ставши донором і це і є хоч і невеликий, але дуже відповідальний поступок. "Запрошуємо вас відсвяткувати цю подію дійсно по-мужньому та стати для себе в ці дні невеличким героєм." - закликають волонтери Закарпатського осередку Асоціації молодих донорів України.

Акція триватиме з 11 до 18 жовтня 2016 року за адресою: м.Ужгород, вул. Льва Толстого, 15. На всі питання сприводу підготовки до здачі крові ви можете отримати відповідь звернувшись за телефонами осередку - (095) 855-48-50, (068) 537-33-00, а також за наступними адресами: Як готуватися до здачі крові, Абсолютні протипоказання до донорства, Тимчасові протипоказання до донорства.


 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp