Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті затримали чотирьох крадіїв

11 жовтня 2016 р., 15:01

Серед них і неповнолітній

21-річний житель Тячівщини викрав чужий мотоцикл, а ужгородецьспокусився на дорогі парфуми. Зловмисників очікує кримінальна відповідальність.

За фактом викрадення магнітоли з машини ужгородця працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу затримали двох юнаків. Обидва жителі сусідніх районів. Першому – 23, він уже має судимість за крадіжки. Другий неповнолітній, йому лише 15. Крадену річ у останніх правоохоронці вилучили та приєднали до матеріалів провадження, в якості речового доказу.

Попався поліції й 24-річний житель м.Ужгорода, котрий викрав дорогі парфуми з магазину на вул.Минайській. Крадений парфум хлопець встиг збути. Проте оперативники зібрали решту доказів, які вказують на причетність хлопця до даної крадіжки.

Тячівські розшуківці затримали 21-річного жителя с.Грушево, який ще в березні викрав мотоцикл з чужого подвір’я. Працівники поліції провели низку оперативно-розшукових заходів щоб отримати необхідну інформацію для встановлення особи крадія. Наразі слідчі проводять досудове розслідування та направлятимуть справу до суду.

Вирішується питання про обрання цим фігурантам міри запобіжного заходу.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp