Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: Поліція охорони звертається до дітей

12 жовтня 2016 р., 17:00

Щодо конкурсу

На кращий малюнок

Ти гарно малюєш, або ж майстер оригамі, квілінгу чи то ліпки з пластеліну, глини? Тоді берись за роботу і виграй приз. З нагоди 64-ї річниці зі дня створення поліції охорони стартує конкурс дитячої творчості на найкращий малюнок з тематики діяльності УПО.

«Поліція охорони в моєму житті» - під такою назвою пройде цього річний конкурс малюнків. З огляду на те, що нерідко учасники конкурсу присилають також вироби з пластиліну, бісеру, чекаємо також на ваші роботи в такому виконанні за тематикою «Я і поліцейські охорони».

Участь у конкурсі можуть взяти усі учні Закарпатської області віком до 13 років.

Ми чекаємо на ваші малюнки та інші творчі вироби від сьогодні й до 27 жовтня. Після чого жюрі обере кращі твори, які розгорнуться виставкою у фойє Управління поліції охорони Закарпаття вже 28 жовтня. А кращі з кращих отримають цікаві призи.


Тож якщо ти умієш користуватися пензлем чи то олівцями - не зволікай, а надсилай свої малюнки за адресою: м. Ужгород, вул. Ракоці, 13а, ( індекс – 88000 ).



Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp