Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські правоохоронці перевтілилися у спортсменів (ВІДЕО)

12 жовтня 2016 р., 17:20

Були такі змагання.

У краї.

Закарпатські правоохоронці змінили уніформу на… спортивні костюми. На стадіоні «Авангард» відбулася спартакіада ФСТ «Динамо». На легкоатлетичних доріжках, футбольному та волейбольному майданчиках, у тирі вирували пристрасті. 12 команд представників силових структур області змагалися у 5 видах.

Михайло ПАНТЬО, заступник голови ФСТ «Динамо» Закарпатської області

Уже 12 рік поспіль проводимо нашу «динаміаду». Якщо раніше було нас 10 команд силовиків, то сьогодні добавилися ще команди Національної гвардії та Управління патрульної поліції. Проводимо такі види: міні-футбол, волейбол, стрільба з пневматичної гвинтівки, легкоатлетична естафета 4 по 100 метрів (обов’язково, аби і дівчата брали участь) і перетягування канату.

Одним із найцікавіших видів змагань є стрільба із пневматичної гвинтівки. Тут із відстані 10 метрів потрібно якомога точніше влучити у спортивні мішені. Для патрульної поліції Закарпаття участь у такому турнірі – прем’єрна, і вони уже мають перші перемоги.

Ужінформ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp