Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець захистив доньку так, що аж убив людину

13 жовтня 2016 р., 18:29

От до чого конфлікт призводить

І... "зелений змій"

Мешканця Тячівського району, який ненароком вбив людину після конфлікту, що мав релігійне підґрунтя, суд взяв під цілодобовий домашній арешт.

Як стало відомо uzhgorod.net.ua з власних джерел, конфлікт виник у с. Терново.

Молода дівчина при вході до православного храму роздавала буклети свідків Єгови. Місцевий 78-річний чоловік, коли заходив до церкви, зробив їй зауваження та сказав, щоб та йшла в інше місце. Виходячи з храму, він взяв стенд з буклетами та виніс його за межі церковної території.

Ввечері на подвір’я дідуся прийшли батьки ображеної дівчини. Обоє до Свідків Єгови не належать, натомість були у стані алкогольного сп’яніння. Батько дівчини викликав «кривдника» на подвір’я, після сварки кілька разів його вдарив. Літній чоловік впав, його забрали до лікарні. Через три дні в реанімаційному відділенні він помер.

Нападника затримала поліція. Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 119 ККУ – вбивство, скоєне з необережності. Йому загрожує від трьох до п’яти років обмеження або позбавлення волі.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp