Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рівіс підтримує прийняття Інгрід Туріс у пропрезидентську фракцію в Закарпатській облраді

14 жовтня 2016 р., 10:27

Заявив голова облради Закарпаття

Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс вважає, що депутат крайового парламенту Інгрід Туріс, після оголошення нею про вихід із партії ЄЦ, має повне моральне право продовжувати представляти інтереси громади в обласній раді.

Відтак Михайло Рівіс зазначив: «Виборча система на останніх місцевих виборах була сформована так, що виборці голосували перш за все за конкретну особу, а потім вже ці голоси враховувались партії, яка висунула кандидата. Тому вважаю,що Інгрід Юріївна має повне моральне право продовжувати представляти інтереси своїх виборців в обласній раді. А щодо пропозиціі Дениса Мана, озвученої на останньому пленарному засіданні, то воно залишається в силі».

Нагадаємо, вчора, 13 жовтня, під час першого пленарного засідання 5-ої сесії облради голова фракції «Єдиного Центру» Золтан Ленд’єл запропонував колишній однопартійці скласти мандат і вийти з фракції. З трибуни він заявив, що «екс-єдиноцентристка Інгрід Туріс повинна здати мандат депутата облради і покинути фракцію».

В свою чергу, обласний депутат від БПП Денис Ман із залу засідань запропонував Інгрід Туріс ввійти у пропрезидентську фракцію облради.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp