Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті на честь загиблого бійця АТО назвали вулицю

14 жовтня 2016 р., 12:21

У Сваляві вшанувала пам’ять Віктора Шепентала

З нагоди вшанування пам’яті та на честь відважного героя-прикордонника майора Віктора Шепентала названо одну із вулиць у місті Свалява. Під час заходів вшанування, які пройшли вчора, прикордонники разом із близькими та рідними загиблого поклали квіти до підніжжя могили в знак вічної пам’яті.

Саме тут у Сваляві народився хоробрий серцем охоронець кордону, а пізніше на Закарпатті у Чопському загоні розпочав прикордонну службу.

10 жовтня 2014 року перебуваючи в зоні АТО, під час руху колони розвідувальної групи оперативно-прикордонної комендатури, поблизу населеного пункту Оленівка Мар`їнського району, Віктор Шепентал разом з іншими воїнами потрапив у засідку. Вороги відкрили прицільний вогонь зі стрілецької зброї. Однак військовослужбовці-прикордонники відразу вступили у нерівний бій з ворогами та дали гідну відсіч. На жаль? не обійшлось без втрат. Під час обстрілів офіцер отримав поранення несумісне з життям.

Під час бою Віктор Шепентал проявив неабиякий приклад мужності та героїзму. Він назавжди залишиться у пам’яті та серцях побратимів прикордонників.


{g}

Прес-служба Чопського прикордонного загону

 






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp